Kennel Basotto

 


Basotto´s Petit Pierre og Petite Cherrie er stadig til salg

Basotto´s Petit Noir med hvalpe

Basotto´s Vanessa De Vi

Basotto´s Santo

Basotto´s Santo

Vanessa´s hvalpe (alle er solgt til nye hjem)

      

Vanessa og hvalpe 5½ uge

Pegase De La Voute Azuree.

Basotto´s Stoffer De Vi

 No Tone/Dax og hvalpe feb. 09

Mælkebaren er åben

Et kødben er nu heller ikke så ringe

 Famillie idyl 2008

venterhvalpe ca. 1/3.2019 Efter Basotto´s Petite Cherrie og DK 06789/2013 DKCH(S) SECH(CH) DEVDHCH,DECH,INTCH NOCH NORDCH Tranevangs NL. Forever My Shadowtax

 

Du er velkommen til at henvede dig hvis du er interesseret i en hvalp fra dette skønne kuld.

mobil 20155875

Se mange flere hvalpebilleder på facebook

Tidligere hvalpekuld


 Basotto´s Vanessa De Vi og C.I.B EE CH NORD U(V)CH SE VCH DK U(U)CH     RED Top´s Golde Goal


Fra sidste kuld har vi selv beholdt Basotto´s Petit Noir efter:


DKCK(S) KLBCH VDH champion  Basotto´s Vanessa De Vi


DK09318/2007


og Franske, LOF 046113/06915 Pegase De La Voute Azuree.


  Pegase er både tysk og fransk arbejdschampion, med fine resultater på både spor, grav og drev. Res.CACIB på udstillig.


- BSS 05 - BUNDESSIEGER SUCHE 2005 Champion de recherche au sang Allem.


CHT-CHAMPION DE FRANCE DE TRAVAIL 2008


 GS 08 GEBRAUCHSSIEGER 2008 '' Champion de Travail Allemand ''


 GS 08 GEBRAUCHSSIEGER 2008 '' Champion de Travail Allemand '' - CACIT/ VP-CACT/ B-LST-13/03-TAN-CACS-REC 02-RCACIB -


RCACS- SP/J - SP - BHFK - ST - VP/J - VP -

 


SCHWHK20/40 - WA - TCE-  BHN/FHan er morfar til vores dejlige Tia von der Taunushöhe.


Vanessa er rygundersøgt


Med resultatet K 1, iindex 108 sikkerhed 0,745

Øjenlyst den 7.2.2011 uden anmærkninger.

 

Basotto´s Fie Vi Ci

Basotto's Basso og Basotto´s Debbie

Valther og Vesley

 Kennel Basotto har kun lejlighedsvis hvalpe til salg.

 Basottos Vango de vi

Tino/Milton Vi Ci har sendt en julehilsen 2008

Tino (Milton til fint brug) sender en julehilsen:


Hej til jer alle i kennel Basotto  og til alle mine søskende!

28. december bliver jeg 1 år. I skal høre lidt om, hvad jeg har lavet det første år.

Jeg har det rigtig godt. Her er en stor indhegnet have – lige efter jeg kom, blev det snevejr, og det var dejligt at løbe ude i alt det hvide.

Min overhun er rigtig god til at gå ture. Da jeg var helt lille, bar hun mig i en rygsæk på maven, men det blev jeg hurtigt træt af. Og jeg elsker at komme ned i skoven – min overhun siger, at det da er praktisk, at en gravmands næse er så tæt ved jorden!

Jeg har også været til noget, der hedder hvalpemotivation. Det var rigtig sjovt med alle de andre hvalpe – og tænk, mor Inge var én af dem, der skulle lære min overhun noget. Jeg blev meget  glad, hver gang vi mødte mor Inge. Jeg fik ros, fordi jeg er så god til at gå spor.

Har nogen af jer været til gravhundehvalpeskønhedskonkurrence?? Det var jeg, da jeg var 6 mdr. Tænk, jeg blev nr 3 af 15 hvalpe og fik en FLOT pokal – ville hellere have haft nogle flere godbidder. Bagefter mente min overhun, at jeg havde ”slået”  mindst  20 hvalpe………..  Lige pludselig var der også en rigtig grim stinker inde i et bur – og så kan I tro, jeg gøede. Det var en ræv – og når jeg bliver rigtig voksen, skal han få mere end skældud!!

Jeg er ikke så meget alene hjemme. Overhunnen har det,  der hedder hjemmearbejdsplads - rigtig hyggeligt at ligge i min kurv på hendes kontor (hvis jeg da ikke suser ind i sengen, men det må I ikke sige til hende!)

Somme tider skal jeg med ud at køre i bil. Så skal jeg ind i en kasse, og da jeg var mindre, savlede jeg og brækkede mig, når hun kørte. Det er næsten gået over – overhunnen siger, jeg er så stor og dyyygtig nu.

Jeg glæder mig til, der måske snart kommer sne igen – og så siger overhunnen, at det med jul og fødselsdag godt kan give en gave. Bare det er nogle dejligt fede godbidder i stedet for det sunde foder,  jeg får til hverdag!

Til slut en rigtig glædelig jul og godt nytår – og til lykke med føsdaen til De Vi-hvalpene.  Måske mødes vi engang ude på sporet.

   Mange glade vuffer fra Tino i Gedved (tæt v Vestbirk)


 


Walde sendte en hilsen hjem.

 


Hej med jer i Jylland


Jeg synes lige i skulle ha´ et lille billede af mig, så i kan se hvor stor og flot jeg er blevet.

Jeg blev vejet forleden hos dyrlægen, og den sagde 10,5 kilo, men jeg er bestemt ikke tyk bare rigtig muskuløs.Det sagde ham dyrlægen ihvertfald.

Altså grunden til at jeg var en tur hos dyrlægen var, at jeg havde godt nok fået en pind på tværs i munden og den sad godt fast ind i mit tandkød i ganen. Min mor ville ellers gerne ha´ pillet den ud, men det ville jeg ikke lade hende gøre, så der var ingen anden udvej en ham dyrlægen. Men det var heller ikke slemt, faktisk kan jeg ikke huske noget som helst, for han stak mig med en lille nål og så blev jeg meget træt, og da jeg vågnede op igen, var pinden væk. Men nu er jeg også blevet mig selv igen, det siger ihvertfald min mor, for nu kan jeg igen lave narestreger og drille min mor og far.


Jeg elsker at være ude, og især når det er mørkt, for så kan jeg rigtig gø af alt det jeg ikke kan se, men høre. Det er ikke altid min mor og far synes jeg skal stå og gø sent på aftenen, og så prøver de at lokke mig ind med noget af mit legetøj - men den hopper jeg ikke på mere, jeg ved da godt at så bliver døren lukket og så må jeg ikke komme ud igen sådan lige med det samme.


Men trods det har jeg det rigtig godt. Jeg sover under mors dyne hele natten. Nogen gange bliver det lidt for varmt, og så hopper jeg ned på gulvet og bliver kølet lidt af. Når jeg så er klar igen vækker jeg min mor, for jeg kan ikke selv komme op i sengen, så hun må løfte mig op hver gang. Nogen gange siger min mor om morgenen, at jeg har holdt hende vågen det meste af natten, men det er altså kun hvis jeg skal bæres op en 3-4 gange.


I sommerferien lærte jeg rigtig at køre bil, for det har jeg godt nok ikke kunnet li´. Jeg kastede op hver eneste gang jeg bare så den dumme bil, men nu synes jeg faktisk det er rart at komme med, for så sker der altid noget spændende. For så kommer jeg nemlig op og lege med en hel masse andre hunde. Det gør vi 1 gang om ugen, og det er lige noget for mig. Jeg kan næsten løbe lige så stærkt som de andre store hunde, og så bliver jeg bare så træt bagefter, men det hjælper ikke, for vi skal nemlig lære at gå pænt og komme når mor kalder (det er godt nok ikke altid jeg gider komme, for jeg vil meget hellere lege med de andre hunde), kun hvis der er noget rigtig godt guf, så kan det da godt være. Vi var forøvrigt i Slovenien og Frankrig i sommerferien, og der var nogen dejlige nye dufte alle steder. Og alle synes jeg var så sød og dejlig, "det synes jeg forøvrigt også selv" - jeg elsker at blive kælet og nusset af de gæster der kommer hos os, og jeg kan ikke forstå hvorfor de kører igen - så bliver jeg bare så ked af det. Men så trøster mor og far mig og så bliver jeg glad igen.


Jo jeg er bare hele familiens charmetrold og jeg ved godt hvem jeg skal tigge hos- MOR - og hun deler gerne det hele med mig. De der runde nogen - æbler, tror jeg nok de hedder - dem er jeg helt vild med, og det er mor heldigvis også, så vi lever sundt.


Jeg er rigtig dygtig til at være alene hjemme, det er så lidt jeg har bidt i tapetet i gangen så det næsten ikke kan ses - så mor og far har bare malet lidt ovenpå, og så var det næsten væk. Så bider jeg bare lidt i måtten i stedet for, men det gør ikke noget, siger mor, for det er bedre end at gnave i køkkenskabe og sådan noget.


Jo jeg er rigtig godt forkælet og nyder at gå mine 3 ture hver dag. Livet er bare dejligt, og mor siger at jeg måske skal ha´ en lillebror til næste år, det glæder jeg mig til, så kan vi rigtig lege og lave en masse narestreger.


Det var bare lige det jeg ville sige, så hvis i skulle få en lillebror til mig i 2009 så må i godt sige til.


I må også gerne komme og besøge mig og min mor og far, hvis i skulle være på disse kanter. Det kunne være rigtig hyggeligt.


Mange kærlige hilsner fra


Walde i Mogenstrup, Næstved.

         Basottos visti De Vi                       

           Basottos Vesley De Vi